Een terugblik op Overheid 360°

Een terugblik op Overheid 360°

Het Overheid 360°-evenement van dit jaar, dat plaatsvond op 19 juni in de Jaarbeurs Utrecht, was een bron van waardevolle kennis, inzichten en nieuwe contacten.

We kijken met SelfGuide met veel enthousiasme terug op Overheid 360° 2024. Overheid 360° fungeert als een platform waar professionals uit de overheidssector bijeenkomen om de nieuwste technologische ontwikkelingen te verkennen en te bespreken. Dit evenement bood ons een unieke kans om direct in contact te komen met besluitvormers, beleidsmakers en andere experts die actief zijn in de sector. Door de interactie hebben we waardevolle inzichten kunnen verzamelen en veel nieuwe contacten gelegd.

Als exposant mochten we SelfGuide presenteren, onze tool die professionals ondersteunt bij het gebruik van softwareapplicaties. Bezoekers kregen de mogelijkheid om in de stand binnen enkele minuten een eerste instructie in SelfGuide te maken om op deze manier kennis te maken met de werking van de tool. Daarnaast deelden we inzichten over hoe onze tool professionals helpt om essentiële applicaties effectief te gebruiken en hoe deze kennis gewaarborgd blijft binnen de organisatie. Het was indrukwekkend om te zien hoe bezoekers zonder veel uitleg direct aan de slag gingen met SelfGuide en een positieve eerste ervaring hadden met de tool.

Het programma van Overheid 360° bood verder een rijk en gevarieerd aanbod aan sessies, met onder meer presentaties over datagedreven werken, digitale transformatie en praktijkcases van gemeenten en marktpartijen. Al met al kijken we terug op een zeer succesvolle editie van Overheid 360°. We kijken nu al uit naar de volgende editie, die zal plaatsvinden op 25 juni 2025. Zien we jou daar ook?

Ervaar zelf het gemak van SelfGuide